Samen met MAM’s

Wie MAM’s Kinderopvang vestiging Jachtlaan bezoekt, zal allereerst onder de indruk zijn van het mooie gebouw waarin de opvang gevestigd is. Het oude politiebureau aan de Jachtlaan straalt geschiedenis en sfeer uit. Als u binnenkomt, valt gelijk de huiselijke en gezellige inrichting op. De huiskamers stralen rust en warmte uit en zijn overzichtelijk en opgeruimd. Iets wat volledig aansluit bij de MAM’s visie, waarin huiselijkheid, ruimte en veiligheid de boventoon voeren.

Typerend voor deze vestiging is de ruime tuin, waar de kinderen heerlijk vrij kunnen spelen. Daarbij worden eigen spelkeuzes gerespecteerd en wordt er goed gekeken naar de interesses en talenten die het kind heeft. Daarnaast zijn de specialisten sterk gericht op zelfstandigheid van het kind. Zo worden de kinderen al op jonge leeftijd gestimuleerd in het ‘zelf doen’.

St. Victor en MAM’s Kinderopvang
MAM’s Jachtlaan biedt diverse opvangmogelijkheden aan. Daarbij werken we nauw samen met o.a. de St. Victorschool, zodat de overgang naar de basisschool zo eenvoudig en natuurlijk mogelijk verloopt.

Baby- en dreumesopvang
Het kan best spannend zijn als uw kind voor het eerst naar de opvang gaat. Het is dan ook een fijn idee als u zeker weet dat uw baby terechtkomt in een warme en huiselijke omgeving, waar het zich in alle rust kan ontwikkelen en waar het zich thuis voelt.

Veilig en geborgen
Onze baby huiskamer is speciaal ingericht voor kinderen vanaf 3 maanden. De ruimte is sfeervol, rustig en overzichtelijk. Er is een fijne bank of comfortabele stoel aanwezig, waar de babyspecialisten de tijd nemen om in alle rust de baby’s te voeden en samen te zijn. Op die manier voelt uw kind zich veilig en geborgen. Ook zorgen we voor zoveel mogelijk vaste gezichten voor elk kind, zodat de band tussen baby en MAM’s Specialist optimaal kan groeien.

Peuteropvang
Uw peuter leert steeds meer zelfstandig worden. Zo zal het zijn eigen brood leren smeren, zijn eigen jas aantrekken, en uit een glas leren drinken. Ook zullen er ‘werkjes’ aangeboden worden. Daarbij letten we goed op wat uw kind leuk of interessant vindt, en waar het zich verder in kan en wil ontwikkelen. Bij de peuters halen we de echte wereld naar binnen. Een wereld die dicht bij hun eigen belevingswereld staat. Daarbij gaan we in op de dingen die ze zelf vertellen. ‘Ben je bij de dierentuin geweest? Wat voor dieren heb je daar gezien? Hoe ben je daarnaartoe gegaan? Met de trein, zullen wij in onze groep ook een trein maken? Hoe zullen we dat doen?’ En zo ontstaat betekenisvol spel voor het kind.

Voorschoolse opvang
Bij MAM’s geven we uw kind alle ruimte om rustig op te starten met een gezond ontbijt en daarna de tijd om te spelen of te lezen. Als de school begint brengt de MAM’s Specialist uw kind naar school. Zo weet u zeker dat uw kind een fijne en rustige start van de dag heeft en met frisse energie op school kan beginnen.

Buitenschoolse opvang
Als uw zoon of dochter naar de basisschool gaat, kunt u bij ons terecht voor- en/ of naschoolse opvang. Op de BSO staat vooral het thuisgevoel centraal. Na een intensieve schooldag krijgt uw kind de ruimte om te ontspannen. Voor de één betekent dit lekker een boek lezen, terwijl de anderjuist graag in een boom klimt of met een ander een spelletje speelt. Ook op onze VSO en BSO geven we zoveel mogelijk ruimte aan initiatieven vanuit de kinderen. Zo kan een idee om een ridderschild te knutselen uitlopen in een heel project over ridders en kastelen of een herfstwandeling in het maken van een complete seizoen tafel. Zo blijft het altijd tof bij de BSO.

Voor meer informatie, kijkt u op: www.mamskinderopvang.nl

MAM’s Kinderopvang Jachtlaan
Jachtlaan 191-193
7312 CJ Apeldoorn
055-355 06 88

Sint Victor

Kooiweg 29
7312 CA Apeldoorn

telefoon:
(055) 355 48 59

e-mail:
administratie@sintvictor.nl

Deze school maakt deel uit van veluws onderwijsgroep