Gezonde school

De Sint Victorschool heeft het vignet ‘Gezonde School’. Het vignet Gezonde School is een kwaliteitskeurmerk voor scholen die werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun leerlingen. 

Water- en fruitdag

Op woensdag is het bij ons op school water- en fruitdag. Alle leerlingen nemen dan groente/fruit en water mee voor tijdens het 10-uurtje. We stimuleren de leerlingen om dit de andere dagen van de week ook te doen.

EU-schoolfruit

Ook dit schooljaar mogen wij, als gezonde school, weer meedoen met het EU-schoolfruit. Dit is vanaf 5 september 2022 tot en met 10 februari 2023. Elke dinsdag, woensdag en donderdag wordt er fruit of groente uitgedeeld op school. Uw kind hoeft dan geen fruit mee voor de kleine pauze. Het mag natuurlijk wel. U kunt via de nieuwsbrief zien, welk fruit er per week wordt geleverd: https://www.euschoolfruit.nl/nl/…Schoolfruit.htm leverancier: Olympic fruit B.V.

Trakteren

Bij een verjaardag hoort een traktatie!  

Wij zijn een gezonde school en hebben gezond eten en drinken hoog in het vaandel. 
Wij vragen u ons daarbij te ondersteunen door een ‘gezonde’ traktatie te verzorgen en deze niet te groot te maken. Ook stellen we het op prijs wanneer er geen ‘cadeautjes’ bij de traktatie worden gegeven. Een kleine eetbare traktatie is meer dan genoeg.

Sint Victor

Kooiweg 29
7312 CA Apeldoorn

telefoon:
(055) 355 48 59

e-mail:
administratie@sintvictor.nl

Deze school maakt deel uit van veluws onderwijsgroep