Overblijven

Dagelijks (behalve op woensdag) kunnen de kinderen onder toezicht op school overblijven in de middagpauze.

De tso-coördinator voor onze school is Jan Roeterdink.
Hij verzorgt de registratie, administratie en declaratie van de tussenschoolse opvang door middel van TSO-ASSISTENT, een online systeem. Hierdoor hebben de overblijfmedewerkers altijd zicht op belangrijke informatie zoals allergieën, medicatie en telefoonnummers van de ouders. Voor ouders is het bovendien handig en gemakkelijk.

Reserveren en annuleren kan 24 uur per dag online op PC, tablet of smartphone!

Eenmalig inschrijven

Alle ouders kunnen zich inschrijven, ook als hun kind slechts incidenteel overblijft.
Om in te schrijven, klikt u op het logo en vervolgens op REGISTREREN. U heeft het BRINnummer van de school nodig en een registratiecode. Deze ontvangt u per brief of kunt u opvragen bij de coördinator.

Na inschrijving van een of meerdere kinderen kiest u ten slotte uw eigen inloggegevens en kunt u het overblijven reserveren. Raken uw inloggegevens zoek, vraag ze dan opnieuw aan door te klikken op VERGETEN INLOGGEGEVENS OPVRAGEN.

Overblijven reserveren

Met uw inloggegevens kunt u inloggen in TSO-ASSISTENT en geruime tijd vooruit reserveren. Indien uw kind(eren) ziek of afwezig zijn, kunt u zich afmelden via TSO-ASSISTENT. De afmelding moet ’s morgens vóór 10.00 uur binnen zijn. Bij niet afmelden zijn we genoodzaakt om het toch in rekening te brengen!

Kosten

Het overblijven kost € 1,50 per kind per keer. U ontvangt maandelijks per e-mail een specificatie. De betaling is iedere maand achteraf per automatische incasso.

Het overblijven zelf

De kinderen nemen zelf een lunchpakket mee. Wij vragen u te zorgen voor een gezonde lunch, dus geen snoep, chips en frisdrank. Op school wordt er gezorgd voor een glaasje melk.
Na de lunch is er tijd om buiten te spelen, of (als het regent) om een boekje te lezen of een spelletje te doen.

Helpende handen? Altijd welkom!

Mocht u als overblijfouder willen helpen bij ons op school, neem dan contact op met de coördinator van het overblijven:

Jan Roeterdink
tso.sintvictor@gmail.com 

 

Sint Victor

Kooiweg 29
7312 CA Apeldoorn

telefoon:
(055) 355 48 59

e-mail:
info@sintvictor.nl

Deze school maakt deel uit van veluws onderwijsgroep